Andrei Bereanda este noul Managing Director al Ringier România Media

Andrei Bereanda este noul Managing Director al Ringier România Media

Andrei Bereanda va prelua funcția de Managing Director al Ringier România Media, începând cu data de 18 martie.

Anterior venirii lui Andrei Bereanda, poziția in cauză a fost ocupată de către Dan Puica, CEO al imobiliare.ro, interimar la Ringier România Media din iulie 2023. 

Portofoliul Ringier România Media cuprinde Libertatea, Avantaje, ELLE si ELLE Decoration, VIVA!, unica.ro, TVmania si TV Satelit.

gsp.ro, platforma lider al pieței media de sport din România, va continua sa fie gestionată de Ringier Sports Media Group (RSMG).

Andrei Bereanda vine cu o vasta experienta, rezultată dintr-un parcurs de succes în peisajul de digital business. El a demonstrat leadership remarcabil și viziune strategică, de-a lungul parcursului său profesional, cel mai recent în calitate de Head of Digital Business Unit la Pro TV România.

În timpul mandatului său, Andrei Bereanda a coordonat, cu rezultate remarcabile, proiecte care au revoluționat prezența digitală a Pro TV în piața media, generand o creștere semnificativă a veniturilor totale și consolidarea poziției de lider în ceea ce privește vizualizările video premium obținute anual.

Înainte de Pro TV România, Andrei a ocupat poziții cheie la OLX România, unde a avut un rol esențial în creșterea veniturilor și extinderea pe piața. În trecut, Andrei Bereanda a ocupat inclusiv poziția de Online Key Account, în cadrul Ringier România.

Dmitry Shishkin, CEO al Ringier Media International: “Cu experiența sa vastă și abilitatea dovedită de a genera creșteri de business semnificative, Andrei Bereanda are toate resursele și atuurile necesare pentru a conduce Ringier România Media, în etapa următoare de dezvoltare. În egala masura, dorim să-i adresăm sincere mulțumiri lui Dan Puica, actualul Managing Director al Ringier România Media, cel care a asigurat interimatul. Dan Puica a făcut o treabă excelentă, în cadrul Ringier România Media, într-o perioadă delicată, dand dovada de implicare si leadership redutabile.”

După terminarea perioadei de hand over către Andrei Bereanda, Dan Puica va reveni la poziția de CEO al imobiliare.ro, un produs parte a Ringier International Marketplaces.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related