Murfatlar lanseaza prima campanie de SMS Marketing alaturi de Syscom Digital

Syscom Digital, cea mai noua agentie de mobile & online marketing, condusa de Maia Novolan, a fost desemnata pentru a derula prima campanie de SMS Marketing a principalului producator de vinuri din Romania, Murfatlar. Agentia Syscom Digital va face astfel managementul uneia dintre cele mai indraznete campanii promotionale, cu cele mai impresionante premii de pe piata romaneasca.

Murfatlar beneficiaza de tehnologia si serviciile necesare pentru derularea campaniei, respectiv componenta de SMS Marketing, dar si mecanismele care tin de aplicatiile web si infoline, pornind de la elaborarea planului si a mecanismelor de actiune pe cele trei directii SMS, web si infoline, pana la managementul bazelor de date, customer care si analiza si optimizarea in permanenta a rezultatelor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând componente de mobile, online și... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related