F5 si Kondiment se extind pe piata solutiilor de e-commerce si lanseaza buyos.ro

F5 si Kondiment au dezvoltat buyos.ro - cea mai accesibila solutie pentru construirea, gazduirea si administrarea de magazine online, destinata IMM-urilor.

Lansarea buyos.ro consolideaza pozitia F5 si Kondiment pe piata furnizorilor de solutii pentru industria de comert online din Romania, pozitie castigata anul trecut cand ambii parteneri si-au anuntat intrarea pe acest segment cu proiectul Sellerator "? platforma care, spre deosebire de buyos.ro, se adreseaza clientilor mari si medii spre mari si le ofera acestora servicii e-commerce integrate si customizabile.

"Buyos.ro inseamna accesul comerciantilor de talie mica si mijlocie la o piata de desfacere mult mai putin costisitoare, online-ul, contra unei taxe de instalare ce porneste de la zero euro. Practic intretinerea magazinului se reduce la un fee lunar, iar costurile din offline - chirie, taxe, facturi, salarii angajati; dispar." a spus Emilia Gorgota, director executiv buyos.ro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related