DESCOPERA PASIUNEA PENTRU GUST IN FIECARE PAHAR DE GRANT'S !

Intre 18 noiembrie si 18 decembrie Grant's Family Reserve ofera consumatorilor sai o sesiune de degustari si de concerte live reunite in programul "O seara in nota Grant's - Grant's Music". Artistii Dan Helciug (Spitalul de Urgenta), Cornel (Vank) si Maria Radu, acompaniati de trupa Grant's Band, creeaza cadrul perfect in care trebuie savurat un pahar de Grant's.

Primul concert a fost sustinut vineri, 18 noiembrie in atmosfera deosebita a clubului Prometheus. Programul "O seara in nota Grant's -Grant's Music" continua, sambata, 26 noiembrie in Green Hours, iar in luna decembrie in Timisoara, Sibiu si Iasi. Cu o puternica experienta in concerte live si covers, Dan Helciug (Spitalul de Urgenta), Cornel (Vank) si Maria Radu apartin unei generatii de artisti cu o cultura muzicala foarte vasta, care respecta muzica buna si publicul de calitate.
Grant's Family Reserve este un whisky deosebit, unul dintre cele mai apreciate si recunoscute scotch whisky-uri din lume. Sinonim cu pasiunea si traditia, Grant's se diferentiaza atat prin gust cat si prin ambalajul deosebit.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related