Medalie de aur pentru WILLIAM GRANT & SONS

WILLIAM GRANT & SONS A CASTIGAT CEA MAI IMPORTANTA DISTINCTIE, MEDALIA DE AUR A PRODUCATORILOR DE SCOTCH WHISKY LA INTERNATIONAL WINE & SPIRIT COMPETITION 2005
William Grant & Sons, singura companie independenta aflata in topul productoriilor de whisky a castigat 9 medalii de aur si 7 "Best in class" la competitia internationala din acest an, WINE & SPIRIT COMPETITION, cea mai prestigioasa din acest domeniu. Castigarea medaliei de aur este cea mai importanta distinctie din domeniu producatorilor de scotch whisky.

William Grant & Sons' Malt Master, David Stewart afirma: "Suntem foarte incantati ca in acest an, am castigat medalia de aur pentru cele 3 branduri de top ale noastre: Grant's, Glenfiddich si The Balvenie. E o distinctie valoroasa pentru intreg portofoliu nostru. La inceputul acestui an, am primit mai multe premii la International Spirits Challenge si iata ca am confirmat inca o data prin aceste distinctii." William Grant & Sons a castigat in total 25 de medalii, 9 de aur, 14 de argint si 2 de bronz pentru marcile din portofoliu. Distilaria a fost nominalizata la categoria "Distilaria anului", ale carei premii vor fi decernate in cadrul unei Gale ce va avea loc pe 1 Noiembrie la Londra.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related