La ADfel, Jameson te invită să descoperi irlandezul din tine, într-un mod neconvenţional

La ADfel, Jameson te invită să descoperi irlandezul din tine, într-un mod neconvenţional

Astazi si maine, Jameson aduce spiritul irlandez la ADfel, evenimentul de branded entertainment organizat de IQads si 24FUN si sustinut de Radio Guerrilla.

Jameson va lansa celor prezenti indemnul: Descopera irlandezul din tine, provocandu-i si inspirandu-i prin selectii de reclame care arata spiritul irlandez, un concurs de public speaking in irlandeza si o sesiune de mentorat, sustinuta de Cosmin Lupan, Jameson Brand Ambassador in Romania.

In aceasta seara, Jameson va deschide seria activarilor de la ADfel cu un best-of de spoturi TV din toata lumea care vorbesc despre spiritul Irlandei: fie ca e vorba despre locuri, despre oameni sau despre obiceiurile cotidiene sau traditionale. Vom avea o proiectie relaxata, despre spiritul calm, fara griji, casual si plin de simtul umorului al irlandezilor.

Maine, pe 20 august, participantii la ADfel vor putea simti pe pielea lor cat de bine si de relaxant e sa fii irlandez printr-o competitie de public speaking, in irlandeza. Fara profesor, ci cu Jameson ca instructor. Cei mai dezinvolti si mai noncoformisti dintre participanti vor demonstra ca sunt easygoing Irish citind cu patos texte in irlandeza, pe butoiul Jameson, transformat in scena.

Textele care vor trebui citite vor fi din registre foarte diferite, de la prospecte medicale pana la zicatori irlandeze stravechi si vor trebui citite cu accent irlandez, intonatie si patos, in fata intregii terase.

Participantii vor afla apoi ce inseamna textul pe care tocmai l-au citit, iar, la final, publicul ii va vota prin aplauze pe cei mai Irish dintre vorbitori, in functie de talente si noroc: apreciind corectitudinea accentului, avantul discursului, dar si potrivirea dintre sensul textului si intonatia cu care a fost citit.

Dintre participanti, cei mai buni vor fi invitati la o sesiune de mentorat Jameson Irish Whiskey, sustinuta de Cosmin Lupan, brand ambassador. Vor fi prezentate istoria si traditia brandului, productia si gama de produse, care vor putea fi degustate de participanti, impreuna cu povestile lui Cosmin.

Va asteptam asadar la ADfel, pentru doua seri pline de spiritul irlandez, alaturi de Jameson.

Despre ADfel

ADfel este un eveniment organizat de IQads si 24FUN care ofera in fiecare an o saptamana in care publicul traieste experiente inedite in jurul brandurilor. ADfel a ajuns la a sasea editie si are loc in perioada 15-21 august la Club Fabrica.

Despre IQads

IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania, inclus in portofoliul Blue Idea, din care face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related