Au inceput inscrierile pentru participarea la conferinta Webstock 2011

Incepand de astazi, profesionistii din online si pasionatii de social media pot solicita invitatii gratuite la a patra editie Webstock, conferinta de blogging si social media, informeaza un comunicat emis de Evensys.

Cei care doresc sa participe la Webstock trebuie sa completeze un formular de pe site-ul evenimentului, urmand ca cererile sa fie analizate, iar persoanele selectate sa fie invitate nominal.

In perioada urmatoare  vor fi anuntate si cateva programe de “Event Ambassador”, “Official Bloggers” si “Internship”, se precizeaza in comunicat.

Webstock 2011 are loc pe 23 septembrie si cuprinde 2 conferinte care isi propun sa ofere informatii despre tehnologiile si aplicatiile din domeniu si cele mai eficiente instrumente, strategii de promovare si oportunitati din social media. Vor exista si 3 micro-evenimente care vor aborda subiectele: retelele sociale, bloggingul si viitorul tehnologiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related