Chivas Regal lanseaza un nou concept de petrecere

Cel mai prestigios scotch whisky premium din lume, Chivas Regal, lanseaza un concept inedit, in premiera pentru Romania: Chivas Bar.
Chivas Bar este un concept de party "after-work", cu evenimente de calitate si cei mai buni barmani din oras, asa cum telespectatorii au putut admira in serialul succes "Ally McBeal". Consumatorii din Romania, ca si cei din Olanda, Franta, SUA si Columbia, au acum ocazia de a trai o experienta noua, inedita, o modalitate de petrecere a unei seri relaxante in compania prietenilor si a unui whisky de calitate.

Ideea care a stat la baza acestei lansari este simpla. Astfel, tinerii cand termina programul de lucru vor sa se distreze fara sa astepte deschiderea cluburilor si fara sa simta aglomeratia din weekend. Acestia vor ca party-ul sa inceapa devreme astfel incat sa aiba si timp de odihna pentru urmatoarea zi de munca. Chivas Regal recunoaste astfel un trend mondial al consumatorilor de peste 30 de ani, pentru care timpul liber este la fel de important ca si cariera.
Astfel, Chivas Regal invita o data pe luna managerii de pe pozitii de mijloc si de top ale marilor companii din Romania in locatii neconventionale, de la ora 19.00 pana la miezul noptii, sa petreaca o seara speciala, informala si relaxata, care sa le permita sa se regaseasca in compania unor oameni care impartasesc aceleasi valori. Pot veni direct de la birou, fara sa se imbrace special de club. Atmosfera este intretinuta in cadrul unor teme originale, de artisti din cele mai diverse categorii, mereu pe gustul invitatilor si in ton cu locatia aleasa. Intrarea se face pe baza de invitatie sau fluturas electronic.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related