Coca-Cola te invita la slalom printre distractii

Coca-Cola, impreuna cu partenerii media, Radio 21 si MTV, ii invita iarna aceasta pe toti amatorii de distractii sa participe la concursurile sportive si concertele organizate pe partia Bradul din Poiana Brasov.

In fiecare week-end, incepand cu 21 ianuarie si pana pe 1 aprilie 2006, pe partia Bradul, concertele si concursurile organizate de catre Coca-Cola se vor tine lant: schi, sculpturi in gheata si snowboard. Cei care vor intretine atmosfera vor fi Buzdugan si Morar, care, in fiecare vineri, vor realiza emisiunea "Dimineata de menta" direct de pe partie. La intrecerile sportive sunt asteptati sa participe toti amatorii sporturilor de iarna caci premiile vor fi pe masura asteptarilor: echipamente de schi si de snowboard, MP3 playere, mini frigidere Coca-Cola, CD holdere si gentute termoizolante. Jurizarea va fi facuta de catre Comisia de Arbitri a Federatiei Romane de Schi. Coca-Cola va oferi bauturi racoritoare tuturor celor care vor lua parte la concursurile organizate in aceasta iarna in cadrul programului "O iarna Coca-Cola la Poiana Brasov".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related