Analiza a vizibilitatii partidelor politice si a politicienilor din Romania realizata de Zelist Monitor

Analiza a vizibilitatii partidelor politice si a politicienilor din Romania realizata de Zelist Monitor

In apropierea alegerilor din 2012, Zelist Monitor a realizat o analiza privind vizibilitatea partidelor politice si a politicienilor din Romania pentru a determina care sunt cele mai vizibile persoane politice in social media romaneasca si pentru a determina viewership-ului estimat pentru fiecare canal de comunicare in care au fost realizate mentionarile, potrivit unui comunicat emis de TreeWorks.

Luand in considerare numarul de mentionari si de impresii stranse de partide, rezultatele arata ca Opozitia conduce: PSD + PNL + PC, alaturi de USL, au strans impreuna 160.740 de mentionari, insumand peste 50% din totalul mentionarilor partidelor politice incluse in studiu, fata de 144.573 de mentionari obtinute de Putere. La nivel de viewership, cele 3 partide din Opozitie conduc cu 300.835.000 de impresii, fata de 288.660.000.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related