Candidatii la presedintie si internetii: Victor Ponta

Candidatii la presedintie si internetii: Victor Ponta

News Feed-ul meu imi semnaleaza ca poate am ajuns si eu la varsta aceea la care e musai sa votezi: prin tot amalgamul de selfie-uri, poze de la mare si ad-uri pentru site-uri cu haine, trei candidati pentru prezidentiale tot apar, fie in sponsored ads, fie in postarile prietenilor mei. Ceea ce m-a impins sa petrec putin timp studiindu-le paginile de Facebook celor trei. E vorba despre Monica Macovei, Victor Ponta si Klaus Iohannis. Sa va zic ce-am vazut si la ce concluzii am ajuns. 

Ce-i drept, cele mai multe postari despre Victor Ponta care ajung in News Feed-ul meu sunt de pe Times New Roman sau sponsored ads. Cele din urma m-au facut sa ii vizitez pagina de Facebook, care, cu cei peste 471.000 de fani, s-a auto-intitulat "cea mai mare comunitate politica din Romania". 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune

Dictionar


Comentarii

IRINA-VIORICA NITA
acum 4 ani
Mi-ar placea sa nu mai vad "retele de socializare" in locul retelelor sociale. A socializa are un cu totul alt sens fata de social.


Related