Primele 29 de lucrari aprobate in competitia PUMA T7 The Creative Factory

Primele 29 de lucrari aprobate in competitia PUMA T7 The Creative Factory

Jacheta PUMA T7 a fost folosita ca suport pentru a transmite un mesaj original, indraznet si personal, in cadrul competitiei PUMA T7 The Creative Factory, 29 de lucrari fiind aprobate pana acum. Cele mai interesante lucrari abordeaza teme sociale precum lupta impotriva SIDA, protejarea naturii, dar si teme de design personalizate.

Participantii pot adauga desene sau material pe jacheta si ii pot schimba culoarea in intregime sau partial, cat timp nu modifica in niciun fel forma sa (atat forma de ansamblu, cat si forma partilor din care e facuta). Inscrierile se fac exclusiv cu ajutorul simularii 2D a jachetei, disponibila in kitul de participare, cu designul aplicat pe ea, vazut din fata si din spate.

Poti transforma jacheta PUMA T7 intr-un veritabil billboard prin care sa-ti expui mesajul, pe care sa-l arati lumii intregi, pana pe data de 24 noiembrie.

Vor fi evaluate doar lucrarile finaliste, care corespund brief-ului, regulamentului si care sunt publicate in pagina competitiei www.thecreator.ro/PUMAT7. Evaluarea acestor lucrari va fi facuta de catre doua jurii, in perioada de voting: juriul publicului larg, care reprezinta 40% din media finala si juriul profesionistilor care reprezinta 60% din media totala.

Orice utilizator cu un cont IQads valabil poate acorda din contul sau, prin sistemul de votare IQads, cate un vot uneia sau mai multor lucrari admise in competitie, pe care le apreciaza. Dintr-un cont de utilizator, o lucrare poate fi votata cel mult o data, dar un utilizator poate vota oricate lucrari din competitie.

La finalul competitiei, vor fi acordate 4 premii, in valoare totala de 4.000 de euro. Castigatorul premiului I va fi recompensat cu 1.500 de euro, cel de pe locul II va primi 1.000 de euro si cel de pe locul III – 500 de euro. Va mai fi acordat un premiu special de 1.000 de euro si pentru cea mai buna lucrare avand ca tema responsabilitatea sociala. Fiecare dintre castigatori va primi si jacheta PUMA T7 personalizata cu designul sau.

In pagina competitiei (www.TheCreator.ro/PUMAT7) gasiti  brieful detaliat, regulamentul si celelalte detalii legate de inscriere, precum si lucrarile finaliste, pe masura ce vor fi admise in concurs.

Despre PUMA T7

PUMA T7 este o jacheta creata in 1969, re-editata in fiecare an in culori diferite, dar pastrand per total aspectul retro. Ea face parte din colectia PUMA Archive si e realizata 100% din poliester reciclat. Numele de T7 vine de  la unul din elementele distinctive, banda de pe maneca, ce masoara 7 cm in partea superioara, de langa guler.

Despre PUMA The Creative Factory

PUMA The Creative Factory este o initiativa ce se adreseaza oamenilor ce vor sa se implice in designul produselor pe care le poarta. In 2010, fabrica de creatie si-a deschis portile prin aducerea in Romania a "unui mini-laborator de creatie" de pantofi, prezent acum in magazinul PUMA din Mall AFi Cotroceni. Intreaga "opera" se pre-vizualizeaza printr-o aplicatie de iPad prin care poti da share designului tau pe conturile de socializare, ca sa admire si altii maiestria cu care ai imbinat culorile si texturile tenisilor.In 2011, initiativa se extinde si asupra articolelor de imbracaminte, astfel incat prima care intra in procesul de creatie este jacheta simbol a brandului PUMA, jacheta T7.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related