Zilnic sute si mii de euro prin telefon!

Brandul Knorr, lider al pietei de condimente, a marcat sfarsitul anului 2005 cu un succes rasunator: promotia nationala "Knorr suna castigator!". Rezultatele au fost de exceptie: inscrieri record - peste 400.000 de participanti in trei luni (octombrie-decembrie). Valoarea totala a premiilor s-a ridicat la 160.000 de euro.

Mecanismul simplu si interactiv, inventat de agentia de publicitate Brands and Bears special pentru Knorr, a vizat atingerea unui numar cat mai mare de consumatori. Ineditul campaniei a constat in modul de inscriere la promotie, gandit in asa fel incat sa implice eforturi minime din partea consumatorilor. Adio plicuri si etichete expediate! Knorr a pus la dispozitia consumatorilor sai un TelVerde si un numar de SMS, la care acestia s-au putut inscrie la promotie foarte simplu si rapid. Mai mult, promoterii prezenti in centrele comerciale au oferit consumatorilor atat sanse de a se inscrie in direct, cat si cadouri utile pentru bucatarie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune


Comentarii

TATIANA BOIER
acum 14 ani
buna ziua,vreau sa trimit si eu coduri de bare pt concurs ,ma uit pe net si nu gasesc nimic,cum fac?


Branded


Related