Caroli Foods - Mai multe marci, o voce unica pe Internet

Caroli Foods lanzeaza astazi noua sa pagina de Internet www.carolifoods.ro. Aceasta concentreaza comunicarea marcilor sale consacrate, Caroli si Gourmet. Utilizatorii obisnuiti cu domeniul www.caroli.ro il pot accesa in continuare - ei vor fi redirectati automat catre pagina www.carolifoods.ro, unde informatiile despre cele doua marci sunt integrate in contextul mai larg al comunicarii grupului Caroli Foods.

Noul site Caroli Foods este gandit ca un suport in comunicarea catre clienti si consumatori, oferind descrieri detaliate ale tuturor produselor - inclusiv numarul de calorii, conditiile de pastrare si termenul de valabilitate. De asemenea, partenerii Caroli Foods pot afla noutati privind dezvoltarea companiei si planurile de viitor. Jurnalistii pot descarca de pe www.carolifoods.ro toate comunicatele de presa emise de companie beneficiind atat de ultimele noutati cat si de o mini arhiva.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune


Comentarii

mariana pavaloi
acum 14 ani
de ce oferiti salarii asa de mici?cum credeti ca se poate descurca cineva cu un salariu de 55o lei?si daca mai are si 2 copii si rate? acestia sunt banii oferiti de caroli foods pe o luna de munca in frig si apa?


Branded


Related