Astazi are loc Finala Globala Done in 60 Seconds

Astazi are loc Finala Globala Done in 60 Seconds

In aceasta seara la Londra are loc Finala Globala Jameson Empire Done in 60 Seconds, unde participa si finalistii romani, Ghinea Andrei-Vlad si Boeru Alin Costin. Acestia au castigat locul 1 in competitia locala cu remake-ul „The Birds”, in urma voturilor publicului si ale juriului profesionist.

Astazi, in cadrul evenimentului dedicat Finalei Globale, organizatorii vor anunta care sunt cele 5 remake-uri finaliste la nivel global. Autorii lor vor participa la gala Empire Awards, de duminica, 25 martie, cand va fi anuntat castigatorul global al competitiei Done in 60 Seconds. Premiul marelui castigator ii va fi inmanat pe scena festivalului, asemenea tuturor celorlalte vedete castigatoare ale unui premiu Jameson Empire. Pe langa trofeu, el va avea ocazia sa se intalneasca cu un cineast celebru care va fi anuntat in zilele urmatoare.

Pe pagina oficiala de facebook Jameson Romania puteti afla in mod constant noutati despre festival de-a lungul acestor 3 zile.

La editia din acest an a competitiei Done in 60 Seconds au participat 20 de tari din intreaga lume. Inscrierile au avut loc online, iar la nivel local castigatorii au fost decisi de un juriu local, dar si de votul publicului larg, exprimat pe canalul oficial de YouTube.

Juriul profesionist roman a fost format din Mihai Chirilov (Director Artistic, Festivalul International de Film Transilvania), Serban Alexandrescu (Fondator si Asociat Headvertising), Liviu Turcanu (Creative Director,  Mercury 360), Liviu David (Creative Director, Next Advertising), Dumitru Titica (Marketing Manager, Pernod Ricard Romania) si Narcisa Nicoara (Project Manager, IQads).

"Done in 60 Seconds" este o competitie globala de film scurt, parte a festivalului de film Jameson Empire Awards. Competitia este organizata la nivel international de Bauer Media, iar etapa din Romania a fost implementata cu sprijinul IQads.

Mai multe informatii gasiti pe www.empireonline.com si pe pagina de Facebook Jameson Romania (www.facebook.com/Jameson.Romania).

Despre Empire Awards
Empire Awards este festivalul de film organizat de cea mai bine vanduta revista britanica de film – Empire. Festivalul, aflat la a saptesprezecea editie, premiaza cele mai bune filme si cei mai buni realizatori de film din intreaga lume, in functie de voturile cititorilor revistei. Cea de-a optsprezecea editie a festivalului va avea loc pe 25 martie 2012 in Londra.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related