Au mai ramas 2 zile de inscrieri in competitia de film Jameson Empire Done in 60 Seconds

Au mai ramas 2 zile de inscrieri in competitia de film Jameson Empire Done in 60 Seconds

Etapa de incrieri a competitiei de film Jameson Empire Done in 60 Seconds se apropie de sfarsit. 20 ianuarie este ultima zi in care cineastii vor putea sa isi inscrie filmul de un minut in cursa pentru premii in valoare totala de 4.500 de euro, plus o excursie la Londra la Finala Globala Jameson Empire Done in 60 Seconds.

Pentru a participa, nu ai nevoie de o diploma in domeniu sau de o camera performanta, este suficient sa te fi indragostit de un film atat de mult incat sa vrei sa ii faci o varianta proprie de 60 de secunde, sau dimpotriva, puteti sa va razbunati pe un film care nu v-a placut facandu-i o parodie.

Pana in acest moment avem primii 14 finalisti ai etapei locale, iar lucrarile lor pot fi vizualizate pe canalul de Youtube al competitiei si votate prin Like-uri pana pe data de 10 februarie.

Castigatorii etapei din Romania vor fi desemnati de un juriu local (format din Mihai Chirilov – directorul artistic al Festivalului International de Film Transilvania, Serban Alexandrescu – Fondator si Asociat Headvertising, Liviu Turcanu – Creative Director  Mercury 360, Liviu David – Creative Director Next Advertising, Dumitru Titica – reprezentant al Jameson Romania si Narcisa Nicoara – project manager IQads) , dar si de votul publicului larg, exprimat prin Like-uri la filmele de pe YouTube (calificativele conteaza fiecare in proportie de 50% la nota finala).

Cele mai bune 3 lucrari din Romania vor aduce autorilor lor premii in valoare totala de 4.500 de euro. Castigatorul premiului I va primi 2.000 de euro si o excursie in Londra, la Finala Globala Jameson Empire Done in 60 Seconds de pe 23 martie, castigatorul premiului II – 1.500 de euro, iar castigatorul premiului III – 1.000 de euro.

La Finala Globala a competitiei, inscrierile din Romania vor concura cu filme provenite din alte 18 tari. Un juriu international format din vedete ale filmului va alege apoi cele mai bune 5 lucrari inscrise in competitie.

Cei 5 finalisti la nivel global vor participa la festivalul de film Jameson Empire Awards din Londra, unde vor fi inconjurati de staruri din domeniul cinematografiei. Aici va fi desemnat si marele castigator al competitiei. Premiul ii va fi inmanat pe scena festivalului, asemenea tuturor celorlalte vedete castigatoare ale unui premiu Jameson Empire. Pe langa premiu, el va avea sansa sa se intalneasca si cu un cineast celebru si sa-l intrebe tot ce vrea sa afle despre industria filmului.

Mai multe informatii despre competitia de film Jameson Empire Done in 60 Seconds sunt disponibile pe www.jamesonempirediss.com si pe pagina de Facebook Jameson Romania (www.facebook.com/Jameson.Romania), unde se gaseste un tab dedicat noutatilor despre competitie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related