PR&WEB: Regulile noului PR

PR&WEB, conferinta dedicata PR 2.0 si comunicarii digitale, va avea loc pe 5 aprilie, la Hotel Howard Johnson din Bucuresti.

In cadrul primei etape a evenimentului, specialisti in comunicare vor explica in ce consta eficienta strategiei in managementul companiilor, care sunt cele mai noi metode de cercetare si ce instrumente de analiza web pentru PR inregistreaza cea mai mare performanta.

Conferinta va fi urmata de un workshop dedicat comunicarii pe Facebook, prin intermediul caruia participantii vor afla cum se stabileste un plan editorial, cand trebuie publicat continut comercial in retelele sociale, cum se construieste o comunitate cu ajutorul continutului premium si cum se pot analiza si masura rezultatele.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related