Emotiile prin care trec romanii cu mesterii lor, exploatate in campania Propaganda pentru vopseaua Duraziv Fara Miros

Emotiile prin care trec romanii cu mesterii lor, exploatate in campania Propaganda pentru vopseaua Duraziv Fara Miros

Propaganda a lansat pentru vopseaua Duraziv Fara Miros – singura vopsea certificata ecologic din Romania - o campanie ce va comunica principalul beneficiu al vopselei: acopera sanatos cu zero deranj. Campania cuprinde 1 spot TV de 30 de secunde, 2 spoturi radio de 30 de secunde, POSM si bannere video.

Spotul TV, regizat de Radu Jude, surprinde modalitatea de vopsit "fara deranj". 3 mesteri demonstreaza atributele vopselei Duraziv Fara Miros care "acopera sanatos cu zero deranj" executand o lucrare chiar cu clientii in casa. Deranjati de la telenovela pe care o urmareau, sotii surprinsi sunt mutati cu tot cu canapea in dormitor si inchisi acolo sub ochii speriati ai papagalului Balzac.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related