Eduard Tone despre schimbarile de la Playboy si provocarea digitala

Eduard Tone despre schimbarile de la Playboy si provocarea digitala

In primele luni ale anului, Playboy a trecut prin schimbari la nivel de trust, structura editoriala, echipa redactionala, grafica, a fost relansat site-ul si a devenit mai activ pe pagina de Facebook (in acest moment, fanpage-ul e pe locul 2 in topul Facebook, la sectiunea de Reviste). Am vorbit cu Eduard Tone, redactor-sef, despre ce au insemnat aceste schimbari si planurile pentru perioada urmatoare.

IQads: Aveti o noua structura editoriala si echipa redactionala, noua grafica si un site relansat. Mai mult, brandul a trecut intr-un nou trust: Mediafax. Cum s-au petrecut toate schimbarile si ce influenta a avut fiecare asupra editorialului?
Eduard Tone: Schimbarile s-au petrecut cumva in firea lucrurilor, odata cu venirea echipei mele la Playboy, mutare care s-a petrecut incepand cu 1 ianuarie. Practic, primul numar facut de noua echipa Playboy a fost cel din luna martie, iar schimbarea pe care am impus-o a fost la nivel grafic, editorial, conceptual si de atitudine. O reasezare pe alte criterii, care-si propune sa readuca revista Playboy pe primul loc in topul revistelor pentru barbati.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related