Prezentari si workshopuri dedicate retelei de socializare Facebook in cadrul RoNewMedia

Doi reprezentanti Facebook, Bruce Bale (Head of Sales, CEEMEA) si Alessandro Petrilli (Client Partner) vor sustine prezentari si un training despre Facebook la RoNewMedia, cel mai mare eveniment dedicat Internetului din Romania. Cei doi vor fi prezenti in prima zi de eveniment, pe 16 mai, care este dedicata Social Media si Search Marketing-ului. Prezentarile din cadrul conferintei vor fi urmate de un training de 2 ore ce va oferi detalii legate de folosirea eficienta a retelei de socializare Facebook.

Managerii, oamenii de marketing si de comunicare, dezvoltatorii de aplicatii si ceilalti participanti interesati de utilizarea eficienta a Facebook vor putea asista ulterior la o prezentare sustinuta de Adda Kyrkili (Regional Head of Business Development, Think Digital), care va arata in ce mod trebuie citite datele furnizate de rapoartele retelei de socializare si care sunt indicatorii de performanta ce trebuie studiati pentru eficientizarea campaniilor de promovare derulate in retea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related