Mercedes-Benz Romania intra in portofoliul GolinHarris

GolinHarris va colabora cu brandul Mercedes-Benz Romania in urma unui proces de selectie organizat la inceputul acestui an, informeaza un comunicat emis de agentie. GolinHarris va dezvolta si implementa strategia de comunicare corporate si de brand pentru platforma "Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei" care vizeaza diviziile Mercedes-Benz Romania - Cars (Mercedes-Benz si smart), Vans, Trucks si After-Sales. De asemenea, agentia va gestiona comunicarea in social media a brandului.

"Perfectiunea, fascinatia si responsabilitatea sunt valorile care definesc Mercedes-Benz si pe care le cautam si la partenerii nostri. Echipa GolinHarris ne-a convins nu doar ca ne intelege aceasta viziune, ci si ca ii subscrie in tot ceea ce face. Am apreciat originalitatea si creativitatea solutiilor propuse, relevanta lor si experienta agentiei", a declarat Gabriel Craciun (Corporate Communications, Mercedes–Benz Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related