De Paste, Synergy a inrosit oua pentru jurnalisti

Cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste, echipa Synergy Communications (cunoscuta pentru ca reprezinta Erste Bank) si faimoasa "Tanti Gheorghita" (cunoscuta pentru talentele sale culinare) au vopsit oua rosii pentru unii dintre cei mai...tari jurnalisti din Romania.

Ramona Lupu, Director de promovare pentru Synergy, a declarat: "Faptul ca reprezentam o banca de talia lui Erste Bank nu inseamna ca ne luam in serios--luam in serios doar ceea ce facem. Pentru Sarbatori am cautat un cadou cu un mesaj subtil si, daca se poate, amuzant. A darui un ou rosu de Paste era gestul cel mai firesc cu putinta. Am dorit sa ne exprimam aprecierea fata de jurnalisti ca fata de niste adevarati prieteni si sa le spunem ca apreciem taria lor in ciuda tuturor ciocnelilor de care au parte zilele astea.... De asemenea, in onoarea unui personaj politic care a ciocnit oua cu multi jurnalisti, am dorit sa-i incurajam pe acestia din urma cu (ne)traditionalul indemn catre cei care se indoiesc de taria lor sa le numere nu ouale, ci articolele..."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related