BtB Advertising devine partenerul de comunicare al Legrand Romania

BtB Advertising devine incepand din aceasta primavara agentia de portofoliu a companiei Legrand Romania, in urma unui proces de selectie finalizat in luna aprilie la care au fost invitate sa participe cinci agentii. Astfel, BtB Advertising va furniza noului client servicii complete de promovare constand in conceptia si coordonarea campaniilor nationale, creatie ATL si BTL, productie, media, relatii publice si organizare de evenimente.

"Grupul Legrand este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de produse si sisteme pentru instalatii electrice si retele informatice, fiind lider mondial in productia de aparataj si cable management. Evident aveam nevoie de servicii pe masura pentru intretinerea si promovarea imaginii noastre si intr-un mediu competitiv cum este cel din Romania. De aceea optiunea noastra s-a indreptat spre BtB Advertising, care ne-a propus cele mai potrivite solutii in vederea implementarii planurilor noastre de comunicare. Suntem convinsi ca parteneriatul cu BtB Advertising va avea rezultate foarte bune", declara Dan Coldea, Director de Comunicare Legrand Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related