Aplicatie dezvoltata de iLeo, Emagic si Orasul Meu pentru B'ESTFEST

iLeo in parteneriat cu Emagic si Orasul Meu a realizat o aplicatie mobila prin intermediul careia utilizatorii de iPhone vor avea acces la informatii cu privire la B’ESTFEST Summer Camp 2012, informeaza un comunicat emis de The Practice. Aplicatia este disponibila gratuit in App Store.

Utilizatorii aplicatiei au acces la cele mai recente stiri, lista artistilor prezenti pe scenele festivalului, line-up-ul pe scene sau pe zile, activitatile disponibile in cadrul B'ESTFEST un link catre pagina de Facebook a B'ESTFEST, dar si o sectiune Multimedia.

"Aplicatia livreaza utilitate, informatii de la fata locului, stiri de moment si orientare, toate pentru a completa experienta de la fata locului, pentru a ajuta participantii sa ia cea mai buna decizie cu privire la distractie pe durata celor trei zile de festival. Aceasta nevoie vine natural, in urma multitudinii de optiuni pe care un participant le are la dispozitie in fiecare minut petrecut in mini oraselul realizat in locatie", a declarat Mugur Patrascu (Managing Partner iLeo).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related