Argumentul suprem ca Apple este un brand pentru oameni nonconformisti

Argumentul suprem ca Apple este un brand pentru oameni nonconformisti

Film: Prieteni cu copii ("Friends with Kids")
Branduri: Apple, iMac, iPhone, MacBook Pro, Chrysler, Chevrolet, Mercedes, Nissan, FedEx, Coca-Cola, Nespresso, Stella Artois, Johnnie Walker
Actori: Jennifer Westfeldt, Adam Scott, Maya Rudolph, Chris O'Dowd, Kristen Wiig, Jon Hamm, Megan Fox

Nu exista mod mai plastic de a transpune intr-o poveste vie si antrenanta pozitionarea Apple. Tehnologia preferata de oamenii nonconformisti isi gaseste un brand persona sugestiv, cu care se pot identifica atat barbatii, cat si femeile. Pentru ca acest brand persona este format din doua personaje, un El si o Ea. Ei sunt cei mai buni prieteni, isi doresc copii, dar nu-si doresc complicatii amoroase. Se uita in jur la prietenii lor casatoriti care au si copii si se inspaimanta… asa ca, intr-o seara se hotarasc sa faca un copil, sa imparta custodia si sa-l scuteasca pe micut de certurile interminabile pe care le vad in cercul prietenilor casatoriti. Ca socoteala din targ nu se potriveste intotdeauna cu cea de-acasa este deja alta poveste, din alt registru.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related