Coca-Cola Music Planet

Coca-Cola Music Planet, un spectacol de muzica si multimedia impresionant, vine pentru prima data in Bucuresti, impreuna cu DJ-ul anului in Europa, Sander Kleinenberg.

Denumirea de Coca-Cola Music Planet vine de la sfera uriasa, de inaltimea unui bloc de patru etaje, care va fi amplasata in Piata Constitutiei pentru acest eveniment. In premiera in Romania, in timpul concertului, pe peretii sferei vor fi proiectate, in 360 de grade, imagini si lumini laser, transformand sfera intr-un glob imens de culori. Lasere, lumini, muzica mixata de Sander Kleinenberg si cele mai mari boxe vor transforma Piata Constitutiei intr-un club incendiar in care cei prezenti vor trai o experienta unica, indiferent de pozitia lor in piata.
Sander Kleinenberg, un obisnuit al petrecerilor Ministry of Sound, a mixat in toate colturile lumii, in cele mai frecventate cluburi, precum Pacha din Ibiza, Crobar din New York si Londra, Rex din Paris, Caf d'Anvers din Antwerp. A realizat remix-urile melodiilor lui Justin Timberlake, Janet Jackson, Usher si N.E.R.D., Eurythmics sau Mylo. Anul acesta, Sander si-a adaugat in CV premiul de Best European DJ la Annual Internaltional Dance Music Awards din Miami.
Deschiderea concertului si "incalzirea atmosferei" vor fi facute de DJ Livio, considerat unul dintre cei mai experimentati DJ din Romania (a mixat in deschiderea concertelor unor mari DJ ai lumii precum Sasha, Steve Lawler, Deep-Dish, Nick Warren sau Dave Seaman).

Coca-Cola Music Planet face parte din programul "Sete Coca-Cola de muzica", inceput anul acesta cu promotia "Un premiu in fiecare sticla", o campanie cu un mecanism de casigare a premiilor foarte atractiv, daca tinem cont de faptul ca toate sticlele Coca-Cola au fost castigatoare.
"Muzica este strans legata de valorile marcii Coca-Cola si de ceea ce reprezinta aceasta pentru consumatori. Muzica si Coca-Cola ne ajuta sa comunicam, ne inspira senzatii noi, emotii, energie, ne incurajeaza sa traim cu pasiune si optimism. De aceea, de-a lungul timpului, Coca-Cola si-a dorit sa ofere tinerilor experiente muzicale unice, ceva mai mult decat simple ocazii de a asculta muzica. O astfel de experienta este si Coca-Cola Music Planet", declara Natalia Predut, Coca-Cola si Coca-Cola light Senior Brand Manager pentru Romania si Moldova.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related