[Training IQads Kadett] Horia Codrean (Life After Work) – Despre transformarea hobby-urilor intr-un business

[Training IQads Kadett] Horia Codrean (Life After Work) – Despre transformarea hobby-urilor intr-un business

Joi, pe 12 iulie, va ajunge in Club Kadett Horia Codrean (Partner, Life After Work), in cadrul unui training dedicat invatarii alternative, prin interactiune si joc.

Horia este partener si initiator Life After Work, companie ce creeaza si implementeaza programe de learning pentru companii si alternative de petrecere a timpului liber si Managing Partner (Bucharest Office), The Go Game, lider mondial in activitati de team building.

Joi, Horia le va povesti cadetilor despre ideea de la care a pornit Life After Work in urma cu trei ani, despre etapele parcurse pana in prezent si despre mijloacele pe care le pot folosi pentru a iti transforma hobby-urile intr-un business. Trainerul juniorilor va explica si ce surse de inspiratie pot gasi in afara biroului, care sunt metodele de invatare alternativa, prin interactiunea cu cei din jur si ce factori antreneaza acestea.

Programul de talent scouting IQads Kadett este organizat de IQads. Cadetii sunt alesi in urma unui test de orientare si examinare online care verifica gradul in care personalitatea tinerilor se apropie de personalitatea ideala a principalelor meserii din industria de marketing si comunicare, testul fiind disponibil pe site-ului programului - www.IQadsKadett.ro.

Odata admisi in program, cadetii participa la o serie de training-uri si prezentari de case study-uri organizate special pentru ei in Clubul Kadett, aflat in sediul IQads. In plus, cadetii primesc invitatii la evenimente ale industriei, carti de specialitate, precum si sansa de a beneficia de stagii de practica in agentii si companii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related