GAV|Scholz & Friends in alb si negru

In data de 5 mai 2006, cu ocazia Zilei Europene de protest impotriva discriminarii persoanelor cu handicap, Fundatia pentru Integrarea si Orientarea socio-profesionala a tinerilor cu handicap Licinium, impreuna cu agentia de publicitate GAV|Scholz & Friends Bucuresti, demareaza campania "Investiti in potential", prim semnal privind necesitatea integrarii persoanelor cu handicap in societate.

Campania isi propune sa lupte pentru promovarea valorii si crearea unor modele de integrare socio-profesionala a persoanei cu nevoi speciale, schimbarea statutului acesteia din "consumator de servicii", persoana asistata asadar, in persoana activa, responsabila, a societatii..

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GAV

GAV este Agenția de publicitate independentă românească (membră a Grupului de agenții independente Interpartners), fondată și condusă de Lucian Georgescu, primul director de creație român și unul dintre... vezi detalii »

Sendal

Studio de productie si creatie grafica / video, in special animatie (motion graphics) si postproductie. Proiectele prind viata folosind toate uneletele de care este nevoie... statii grafice, camere foto si video,... vezi detalii »

Campanii

Oameni

SectiuneBranded


Related