GAV|Scholz&Friends Bucuresti si-a facut noi prieteni

Familia celor de la GAV|Scholz&Friends s-a marit cu trei membri noi. Doi expati, Minoru Isobe si Solene Cesbron, alaturi de Luisa Leizeriuc si-au ocupat locurile la creatie.

Dupa o scurta vizita in luna august, cand abia a reusit sa isi revina dupa un zbor obositor de 18 ore, Minoru Isobe a luat hotararea de a se alatura celor de la GAV pe postul de concept writer. Inainte de a veni in Romania, a mai lucrat pentru maestrii publicitatii asiatice, renumitele agentii DDB Japan si Tokyu Agency, locuri unde a obtinut numeroase premii. Tacut si excesiv de politicos, Minoru a adus cu el o noua abordare a conceptelor creative, folosindu-si arta calmului pentru a raspunde cat mai eficient problemelor ce se ivesc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Karoly Incze
acum 17 ani
Bravo Lu tine-o tot asa. Pupici din CJ


Branded


Related