GAV|Scholz&Friends Bucuresti si-a facut noi prieteni

Familia celor de la GAV|Scholz&Friends s-a marit cu trei membri noi. Doi expati, Minoru Isobe si Solene Cesbron, alaturi de Luisa Leizeriuc si-au ocupat locurile la creatie.

Dupa o scurta vizita in luna august, cand abia a reusit sa isi revina dupa un zbor obositor de 18 ore, Minoru Isobe a luat hotararea de a se alatura celor de la GAV pe postul de concept writer. Inainte de a veni in Romania, a mai lucrat pentru maestrii publicitatii asiatice, renumitele agentii DDB Japan si Tokyu Agency, locuri unde a obtinut numeroase premii. Tacut si excesiv de politicos, Minoru a adus cu el o noua abordare a conceptelor creative, folosindu-si arta calmului pentru a raspunde cat mai eficient problemelor ce se ivesc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GAV

GAV este Agenția de publicitate independentă românească (membră a Grupului de agenții independente Interpartners), fondată și condusă de Lucian Georgescu, primul director de creație român și unul dintre... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Karoly Incze
acum 13 ani
Bravo Lu tine-o tot asa. Pupici din CJ


Branded


Related