Skype in Romania: noutati pentru advertiseri incepand din toamna

Dragos Stanca, managing partner Thinkdigital Romania, compania care vinde in exclusivitate publicitate pe Skype in Romania, a anuntat pe blog ca urmeaza ca din toamna sa se extinda oferta de formate publicitare disponibile advertiserilor romani.

Incepand din aceasta toamna se vor introduce in Romania formatele Click to Call, prin care un advertiser va putea include in banner un numar de telefon ce poate fi apelat direct din reteaua Skype, format recomandat clientilor care au call center. In plus, se va permite targetarea in functie de device si demografice. O alta noutate va fi includerea de formate publicitate in aplicatiile Skype pentru mobile.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related