PUMA organizeaza "Competitia de Golf PUMA 2006"

PUMA organizeaza "Competitia de Golf PUMA 2006", aflata la prima editie. Concursul national este gazduit de Clubul de Golf Lac de Verde si se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Golf, fiind deschis jucatorilor amatori de golf din Romania si strainatate, cu varste peste 21 de ani.

Castigatorii celor doua categorii - Stable Ford Net (HCP 0-18) si Stable Ford Net (HCP 19-36) - vor fi recompensati cu premiile oferite de PUMA, constand in tinute vestimentare PUMA.
Nume sonore din mediul de afaceri, sport sau show biz, precum Liviu Sfrija, Misu Negritoiu, Dinu Pescariu sau Mugur Mihaescu, vor concura la aceasta prima editie a turneului sponsorizat de PUMA.
PUMA organizeaza pentru intaia oara acest campionat, atat ca o consecinta fireasca a sustinerii pe care PUMA o ofera acestui sport la nivel international, cat si din dorinta de a oferi iubitorilor de golf placerea unei zile in care spiritul competitional se imbina in mod placut cu atmosfera de clasa specifica marcii PUMA.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related