Ogilvy - finalista la IAA Worldwide Responsibility Award

Campania Petrom - "Resurse pentru viitor" realizata de catre Ogilvy Group Romania este finalista primei editii a IAA Worldwide Responsibility Award, primul festival international ce recunoaste rolul comunicarii sociale responsabile si premiaza cele mai valoroase campanii de CSR din lume.

Realizat prin parteneriatul dintre Advertising Community Together - ACT si International Advertising Association, IAA Worldwide Responsibility Award este primul festival international ce recompenseaza campaniile de succes din domeniul comunicarii sociale, stimuleaza implicarea companiilor in CSR si celebreaza aceste initiative dincolo de orice bariere culturale sau geografice. Acordarea premiilor va avea loc in luna aprilie a acestui an in cadrul Congresului mondial al IAA de la Washington, DC.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Oameni

SectiuneRelated