Petrom a ales Ogilvy pentru programele sale de CSR

In urma licitatiei organizate in luna martie a acestui an, Petrom - cel mai mare producator de titei si gaze din Europa de Sud-Est - a selectat Ogilvy Group Romania pentru dezvoltarea si comunicarea platformei si a proiectelor de responsabilitate sociala a companiei.

Mariana Gheorghe, CEO Petrom: "Suntem constienti de responsabilitatea pe care o avem, atat la nivelul celor peste 30 000 de angajati Petrom, cat si la nivelul intregii comunitati din care facem parte. Stim cat de importanta este implicarea noastra in dezvoltarea societatii si suntem hotarati sa miscam lucrurile in aceasta directie. Vrem ca Petrom sa fie un model de urmat si de catre alte companii in acest sens. Motivul pentru care am ales Ogilvy Group pentru dezvoltarea noilor programe CSR este competenta lor locala si internationala in acest domeniu, dar si faptul ca au inteles perfect viziunea noastra in ceea ce priveste responsabilitatea sociala."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

SectiuneRelated