Rafael Nadal, noul protagonist al campaniei PokerStars

Rafael Nadal, noul protagonist al campaniei PokerStars

Dupa colaborarea cu sportivi recunoscuti la nivel mondial cum ar fi Boris Becker, Sebastien Chabal, Gianluigi Buffon sau Mats Sundin, PokerStars l-a ales pe Rafael ca protagonist al noului spot TV care promoveaza aplicatia ce permite jocul de poker pe terminale mobile, informeaza un comunicat de presa emis de Grayling.

Spotul, filmat in Barcelona, il prezinta pe tenismen prins intr-un joc de poker pe telefonul mobil, urmat de multimea de fani curiosi sa vada cum joaca. Clipul va putea fi urmarit incepand cu data de 10 septembrie pe canalele Pro TV, Sport.ro si Antena 1.

"Nu a fost nevoie sa ma prefac prea mult la filmari, pentru ca sunt inca un nou-venit in jocul de poker si imi doresc sa devin un jucator mai bun. Prietenii mei stiu ca sunt o fire competitiva, o trasatura care m-a ajutat foarte mult. Imi doresc ca unele dintre aptitudinile pe care le-am dobandit pe terenul de tenis sa ma ajute sa-mi imbunatatesc jocul de poker. Aplicatia mobila imi permite sa joc poker cu prietenii mei, indiferent de locul in care ma aflu, fie ca joc pe mobil sau pe tableta", a declarat Nadal.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related