Ema Prisca este noul Chief Marketing Officer al Electric Castle Festival

Ema Prisca este noul Chief Marketing Officer al Electric Castle Festival

Ema Prisca, unul dintre cei mai premiați directori de creație români, se alătură echipei Electric Castle Festival, în poziția de Chief Marketing Officer. Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul comunicării, Ema Prisca va coordona un departament aflat în plină extindere, într-un moment de dezvoltare de noi proiecte ce vor consolida experiența Electric Castle.

În ultimele două decenii, Ema Prisca a condus departamente de creație în agenții internaționale, a lucrat în patru țări și a câștigat peste 60 de premii internaționale printre care Cannes Lions și Euro Effie. Campaniile de comunicare dezvoltate pentru clienți din cele mai diverse domenii au fost derulate în Europa de Est și de Vest, Eurasia și America Latină.

Ema Prisca este absolventă a EMBA la Berlin School of Creative Leadership și profesor invitat la ESADE Business School Barcelona.

Un brand cultural puternic, o echipă extrem de pasionată și o audiență tânără și inteligentă au făcut din Electric Castle o propunere seducătoare. E triunghiul de aur. Mă alătur Electric Castle într-o perioadă problematică pentru toate brandurile culturale și de entertainment, iar asta face totul foarte intens. Pentru prima oară în carieră, mă bucur să pot experimenta ce înseamnă a-ți pune mintea, emoțiile și experiența în slujba unui singur brand, unul special, ce oferă identitate comunității sale.”, spune Ema Prisca.

Din poziția de Chief Marketing Officer, Ema va coordona întreaga echipă de comunicare ale căreia resurse au fost completate, recent, prin alăturarea de noi membri.

Suntem o echipă atipică, foarte atașată de ce am reușit să creăm în cei 8 ani de existență. În acest amalgam, în care se întâlnesc oameni ce cunosc festivalul de când era doar o idee și colegi ce ni s-au alăturat în ultimele luni, avem încredere că Ema va fi nucleul de la care toată creativitatea noastră va lua o direcție strategică proaspătă. Conexiunea cu ea a fost imediată, ne bucurăm să o avem, la Cluj, alături de noi”, spune Mihai Păun, director Electric Castle.

Electric Castle are în pregătire mai multe proiecte pentru această vară. Implementarea lor urmează a fi definitivată odată cu stabilirea de către autorități a normelor finale în care evenimentele vor putea avea loc în următoarele luni.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related