Saru-mana / vreau un credit, de Serban Alexandrescu

Saru-mana / vreau un credit, de Serban Alexandrescu

Va amintiti momentul ala in care cineva vi s-a adresat prima oara domnule/doamna, desi aveati doar 20 de ani? Dar prima invitatie la botez primita de la o fosta colega de liceu? L-am provocat pe Serban Alexandrescu (Managing Partner, Headvertising) sa ne povesteasca astfel de momente in care s-a simtit tanar sau batran. 

"Prima oara in viata mea cand m-am simtit batran a fost cand a intrat un baietel in lift cu mine si m-a salutat cu 'saru-mana!'. Si a doua oara, cand a trebuit sa-mi tai parul lung, pentru simplul motiv ca nu mai aveam destul.

Dar tanar ma simt ori de cate ori ma intalnesc cu oameni care si-au facut credite la banci si care acum traiesc si muncesc ca sa le plateasca. Cu oameni care pentru sentimentul bursucesc de 'proprietar' l-au sacrificat pe ala de libertate; oameni care vor dansa cum le canta orice fel de superior ierarhic de frica sa nu ii zboare si sa-si piarda cuibusorul de beton, BCA si rigips. Ei ma fac sa ma simt cu 15-20 ani mai tanar decat sunt si nu pot decat sa le multumesc pentru alegerea lor de viata care imi confirma alegerea mea de viata."

Serban va vorbi pe 13 decembrie, in prima zi a conferintei Romanian Youth Focus despre greselile facute de branduri in targetarea si comunicarea cu tinerii. Detalii si inscrieri pe pagina evenimentului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar


Comentarii

marcel Bostan
acum 11 ani
Bine c-ai primit tu casa, ba!


Branded


Related