Evenimentul Angajatori de Top va avea loc pe 12 si 13 aprilie

In cadrul celei de-a 14-a editie Angajatori de Top s-au anuntat peste 90 de companii participante, 3.200 de oportunitati de cariera pentru candidatii cu experienta si persoanele entry-level, 30 de programe de internship & traineeship. Accesul publicului va fi permis vineri 12 aprilie, in intervalul 10:00 – 18:00 si sambata 13 aprilie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului, Bucuresti.

Participantii vor putea de asemenea sa participe la 25 de conferinte si workshop-uri cu diverse teme: Gamify your career (Orange) – cum poate fi influentata evolutia in cariera de adoptarea unei atitudini pozitive si implicarea activa in atingerea obiectivelor propuse; Why an internship (KPMG) – de ce sa optez pentru un astfel de program? In ce consta procesul de selectie?; Date avem, cu vocea cum procedam? (IXIA) – provocarile si tehnologia din spatele retelei de telecomunicatii 4G.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related