Care sunt pozitiile pe care companiile doresc sa le acopere prin participarea la Angajatori de TOP?

Care sunt pozitiile pe care companiile doresc sa le acopere prin participarea la Angajatori de TOP?

Vineri si sambata, pe 17-18 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti are loc Angajatori de TOP. Cel mai mare targ de cariera din aceasta toamna va reuni 100 de angajatori, 200 de specialisti HR si va gazdui 30 de workshop-uri. In cele doua zile sunt asteptati 15 000 de vizitatori care vor avea posibilitatea sa aplice la peste 3400 de oportunitati de cariera.
Toate informatiile sunt pe site-ul evenimentului

Cele 3400 de oportunitati de cariera sunt adresate profesionistilor, dar si personelor entry-level si studentilor. In cadrul editiei din aceasta toamna Angajatori de TOP Bucuresti, 50% dintre joburi sunt pentru candidati cu 1-5 ani experienta, 44% joburi si programe adresate studentilor si personelor cu 0-1 ani experienta, iar 6% pozitii adresate persoanelor cu peste 5 ani experienta. 

Ce pot face vizitatorii in cele doua zile Angajatori de TOP Bucuresti?

  • Pot aplica pentru cele 3400 de oportunitati de cariera. Le recomandam vizitatorilor sa isi actualizeze CV-ul BarCode pe Hipo.ro, sa il printeze intr-un exemplar si sa se informeze despre angajatorii pe care ii pot intalni in cadrul evenimentului;
  • Pot interactiona cu specialisti in recrutare, profesionisti in domeniul lor de interes, reprezentanti ai companiilor, persoane care le pot oferi informatii cu privire la cum poate evolua cariera lor si cum pot obtine jobul dorit;
  • Pot participa la cele 30 de workshop-uri si conferinte. Pentru profesionistii IT am pregatit o conferinta speciala denumita TechTalks. Participarea la workshop-uri este posibila in baza preinscrierii pe site-ul Hipo.ro
  • In cadrul standului CV Clinic pot primi sfaturi cu privire la modul de redactare a CV-ului: continut, aspect, relevanta in raport cu pozitia la care aplica. Vor afla cum isi pot imbunatati CV-ul pentru a atrage atentia angajatorilor.
  • Pot sustine un video interviu, in premiera la editia din aceasta toamna Angajatori de TOP. Pentru candidati, sustinerea unui astfel de interviu reprezinta o modalitate prin care se pot familiariza cu etapele din cadrul unui proces de recrutare si noile instrumente folosite de angajatori.

Cele peste 100 de companii confirmate reprezinta domenii diferite de activitate, iar oferta joburilor este variata si acopera oportunitati in departamente precum: Dezvoltare Software (13%), Securitate IT (1%), Suport Tehnic (10%), Contabilitate (4%), Achizitii (2%), Relatii cu Clientii (24%), Bancar (13%), Vanzari (15%), Inginerie (4%), Resurse Umane (2%), Consultanta (4%), Telecom (5%), Educatie (1%), Marketing (2%).

In privinta cerintelor avute in vedere de angajatori, in urma unui sondaj realizat in randul companiilor prezente la eveniment, a reiesit un top al celor mai apreciate abilitati si competente care cuprinde:

  1. TOP 3 HARD SKILLS: cunostinte de programare (prin cele mai dorite sunt: Java, SQL, Python, C#, C++), cunostinte de limbi straine la nivel avansat, cunostintele tehnice specifice domeniului in care activeaza;
  2. TOP 3 SOFT SKILLS: dorinta de a invata lucruri noi, abilitati bune de comunicare si abilitatea de a lucra in echipa.

In cadrul evenimentului Angajatori de TOP, vizitatorii pot aplica la 18 programe de internship & trainee.
Programele vor incepe de lunile urmatoare sau din 2015 insa companiile cauta cei mai buni candidati in cadrul evenimentului Angajatori de TOP.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related