Infinit Solutions Agency aniverseaza 6 ani de la infiintare

La aniversarea a sase ani de la infiintare, Infinit Solutions Agency anunta ca s-a mutat in noul sediu Infinit Tower, ca a castigat trei conturi noi (Medicover, Praktiker si Royal Canin) si a incheiat anul 2012 cu o cifra de afaceri de 1.2 milioane de euro.

Pentru 2013, agentia isi propune sa creasca cifra de afaceri cu 30%, pana la 1.5 – 1.6 milioane de euro, sa completeze portofoliul cu 2-3 categorii de clienti, cu precadere din zona FMCG, si sa isi consolideze pozitia in zona de Mobile Advertising.

"2013 este un an foarte important pentru Infinit si ma bucur ca l-am inceput in forta. Ne-am mutat intr-un sediu nou, adaptat nevoilor actuale ale agentiei, un sediu in care ne putem extinde si evolua. Am castigat trei clienti foarte importanti, din arii diferite, care ne completeaza portofoliul: Medicover, Praktiker si Royal Canin. Am inceput aceasta companie acum sase ani, impreuna cu fratele meu, Andrei, iar acum suntem cea mai importanta agentie independenta de digital din Romania, cu o echipa de 40 de profesionisti „tradigitali” de care suntem foarte mandri", a spus Alexandru Cernatescu (CEO & Head of Strategy, Infinit Solutions Agency).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related