Alex Cernatescu, CEO & Co-Fondator al Stefanini Infinit, este cel mai nou cadru didactic asociat la unul dintre cele mai prestigioase programe de Executive MBA ale Bucharest Business School

Alex Cernatescu, CEO & Co-Fondator al Stefanini Infinit, este cel mai nou cadru didactic asociat la unul dintre cele mai prestigioase programe de Executive MBA ale Bucharest Business School

Alex Cernatescu va co-preda modulul EXPAND YOUR HORIZONS pentru INDE Executive MBA la Bucharest Business School si va co-preda, de asemenea, Modulul Strategie de Afaceri si Agilitate pentru Business Development & Leadership in an International Context, Executive Certificate, organizat in Bucuresti, Varna si Bratislava de cele mai bune scoli de afaceri locale din acest domeniu.

Alex Cernatescu este actualmente:

  • CEO, Co-Founder & Global Head of Strategy at Stefanini Infinit - US & EMEA
  • Experienced Business Strategist, Marketer & Digital Transformation Expert
  • Internationally Recognized Speaker, Consultant & (Corporate Teams) Trainer
  • Serial Entrepreneur & Investor in Technology, Advertising, Marketing, Education & Digital Products

Specializat si experimentat in crearea si gestionarea echipelor agile, adaptate contextului actual de afaceri, care pun impreuna skill-uri de STRATEGIE, CREATIVITATE, DATE si TEHNOLOGIE pentru a ajuta brandurile si afacerile sa se apropie mai mult de consumatorii si angajatii lor, dar sa fie si mai adaptabile la schimbari.

Alex este recunoscut în mai multe industrii, premiat cu premiul Forbes 30 Under 30 pentru Inovație, Digital și Media și, de asemenea, prezentat pe coperta revistei Forbes în 2022.

Cu multa pasiune cat și experiență în antreprenoriat, dezvoltare a afacerilor globale, management C-Level, transformare digitală, dezvoltare de produse software, managementul schimbărilor și leadership în companii de publicitate digitală, publicitate, software și tehnologie Alex a performat in toate aceste domenii cu rezultate masurabile.

Alex crede că viitorul afacerilor și al lumii este inextricabil legat de cel al tehnologiei. El este pasionat să ajute organizațiile și antreprenorii să folosească tehnologia și creativitatea în avantajul lor, pentru a-și atinge mai repede și mai bine obiectivele lor, în mod sustenabil.

El este un mare susținător al deciziilor bazate pe date și al importanței de a fi agil.

“Am crezut întotdeauna în educație ca un mijloc pentru evoluție accelerată.

Mai ales în lumea de astăzi, unde devine din ce în ce mai greu pentru echipele de lideri - atât antreprenori cât și executivi la nivel de directori - să vadă adevăratul impact al tehnologiei și al Inteligenței Artificiale în organizațiile lor, există o nevoie clară pentru programe care să le ajute să se descurce cu viitorul într-un mod aplicabil care poate ajuta afacerile să devină agile, adaptive și, de asemenea, mai profitabile.

Am fost onorat de invitația pe care am primit-o să devin profesor în unele dintre cele mai recunoscute și apreciate programe de educație executivă din această parte a Europei și unele dintre cele mai apreciate din regiune.

Abia aștept să împărtășesc experiența mea de antreprenoriat, management și dezvoltare a afacerilor în cadrul programului și să ajut executivii și antreprenorii să creeze organizații mai puternice și mai inteligente și să-și dezvolte înțelegerea peisajului de afaceri actual și viitor și să-și construiască setul de abilități pentru succes”, declară Alex Cernatescu - CEO, Co-Founder & Global Head of Strategy la Stefanini Infinit și, de asemenea, cadru didactic asociat la Programul MBA Romano Francez INDE al Bucharest Business School.

 „Ne bucurăm să avem antreprenori recunoscuți internațional ca Alex Cernătescu care sa se alăture programului nostru și să adauge valoare echipei noastre prestigioase de lectori si profesori, deoarece ne-am propus întotdeauna să creăm o călătorie transformaționnală valoroasă și să oferim leadership prin valoare profesioniștilor, managerilor și antreprenorilor care aleg programele noastre de MBA sau pe cele scurte de Executive Certificate”, declară Vasile Alecsandru Strat – Conferentiar universitar, Dept. de Statistică și Econometrie și Decan al Bucharest Business School din caderul ASE.

Despre Stefanini Infinit - este una dintre cele mai mari agenții digitale locale și unul dintre furnizorii de transformare digitală / integrare tehnologică și consultanță cu cea mai mare crestere, acoperind atât piața europeană (EMEA), cât și cea americană.

Performanța companiei inca de la infiintare a fost la baza joint venture-ului din 2019, creând astfel noul brand si joint-venture Stefanini Infinit, care acum oferă servicii clienților din mai mult de 43 de țări.

În calitate de CEO și Global Head of Strategy, Alex este responsabil pentru managementul strategic și creșterea și dezvoltarea internațională în toate aspectele sale, cu accent actual pe lansarea globală a serviciilor și capacităților noastre.

Stefanini Infinit utilizează strategia, tehnologia, datele, inteligența artificială și creativitatea pentru a aduce mărcile și afacerile mai aproape de consumatorii lor și de angajații lor.

Compania are la bază propria sa filozofie și metodologie - Tradigital ™ - ceea ce înseamnă că creează și menține ecosisteme de branduri axate pe digital și, cu ele în centru, rulează campanii publicitare integrate multi-canal.

Având resurse proprii (si de grup) pentru consultanță, client service, strategie, creativitate, CRM, planificare și achiziții media, dar și echipe de dezvoltare web și mobil foarte mari (inclusiv A.I.), Stefanini Infinit servește clienți locali, regionali și globali pe multiple servicii.

Bucharest Business School - a fost înființată în 2014 ca școală de afaceri postuniversitară a Academiei de Studii Economice din București (ASE) și a reunit două dintre cele mai prestigioase programe MBA disponibile în România, MBA Româno Canadian și MBA Româno Francez INDE, care au fost înființate la începutul anilor ’90 prin parteneriate inter guvernamentale. Cu peste 30 de ani de experiență internațională în educația executivă prin programele noastre MBA, facultatea noastră se poziționează ca unul dintre cei mai importanți jucători pe piața românească, cu peste 2.500 de absolvenți care lucrează în companii de top și se străduiește să devină liderul pieței din regiunea sud-est europeană.

Bucharest Business School dezvoltă, de asemenea, Master Class-uri cu înscriere deschisă, programe personalizate de Educație Executivă pentru companii, certificate internaționale și programe de dezvoltare antreprenorială, sub marca BBS Executive Education.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related