Primul (si probabil ultimul) meu interviu pe IQads

Primul (si probabil ultimul) meu interviu pe IQads

Nu tot ce visam ni se potriveste. Corina Ciubotaru a stabilit la 14 ani ca ea asta vrea sa faca-n viata - publicitate. Ziua in care a ajuns in sfarsit copywriter a fost cea mai fericita din viata ei. Intre timp a scris si o piesa de teatru despre cum e sa lucrezi in publicitate. Acum, la 27 de ani, renunta la domeniu si se apuca de altceva. Asta e povestea ei.

Publicitatea a fost o pasiune foarte serioasa. De cand ma stiu mi-a placut sa ma uit la reclame si am crescut cu televizorul dat pe Cartoon Network, si la desene, si la reclame. Voiam tot ce vedeam la televizor in reclame, iar cand ma uitam pe nemti si veneau spoturile la mancare eram incantata. Mi se parea asa misto sa scrii povesti foarte scurte, de 30 de secunde, la care oamenii rad si care ii fac fericiti. Mai tarziu, pe la 14 ani, am vazut niste hangere intr-un Mec. Mi-aduc aminte si acum cat de bine mi se parea, cat de potrivita mi se parea publicitatea si cum am luat pe loc decizia ca asta e viitorul meu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Digital Print
acum 7 ani
Felicitari pentru piesa. Merita o sala mai maricica. A fost foarte interesant si reflecta realitatea din unele companii. Pentru Sorin Poama si echipa: SUNTETI BUNI !


Branded


Related