O romanca in noul bord IAB Europe

Ioana Anescu (Managing Director, IAB Romania) face parte din noul Consiliu Director al IAB Europe, care a fost ales la Adunarea Generala din cadrul Congresului anual Interact din Barcelona, arata un comunicat emis de companie. Noul Board va avea un mandat de doi ani si se evidentiaza printr-o reprezentare mai numeroasa a regiunii Centrale si Est Europene.

”Prezenta Romaniei in Board arata ca industria noastra locala de digital are un cuvant de spus in ceea ce priveste evolutia domeniului la nivel european. Ma bucura faptul ca tara noastra este recunoscuta ca un factor de decizie important in business-ul digital si ca, in felul acesta, ii este recunoscuta si participarea activa ca membru al IAB Europe la actiunile acesteia. In plus, pentru Romania ca industrie, prezenta in board inseamna o mai mare vizibilitate a mediului de afaceri si o mai buna reprezentare a intereselor acestuia si al altor industrii regionale emergente”, a declarat Ioana Anescu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related