Cinci artisti au pictat in creatie la Lowe & Partners in cadrul Romanian Design Week

Cinci artisti au pictat in creatie la Lowe & Partners in cadrul Romanian Design Week

Pe 25 mai, in cadrul Romanian Design Week, Lowe & Partners a organizat Tav’Art Collective, un proiect de arta colectiva in cadrul caruia cinci artisti au pictat tavanul departamentului de creatie al agentiei, arata un comunicat emis de Lowe & Partners. Cei cinci artisti sunt Cristian Prandea, Creaturi Dragute, Giorge Roman, Mr.Sue si Wisez.

Pe langa pictura de pe tavan, trei pictori profesionisti au pictat pe panze si Radu Tudoroiu Photography a prezentat o galerie de fotografie procesata printr-o metoda ce predateaza fotografia pe film. Invitatii au plecat cu cianotipuri semnate de Radu si procesate in cadrul evenimentului, printr-o metoda veche de la 1842. Toti participantii au putut picta pe o panza de sase metri latime. Atelierul de print s-a alaturat evenimentului cu un pop-up  store.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related