Ce posta Ceausescu pe Instagram

Ce posta Ceausescu pe Instagram

Nu cunosc oameni care sa nu isi doreasca sa traiasca in alta perioada istorica decat cea in care ne aflam acum. Chestia asta cu “atunci era mai bine” e o drama universala prin care trecem toti la un moment dat. S-au scris carti despre asta, s-au regizat filme, s-a facut misto pe net si e si un subiect bun de dezbatut la o bere, in lipsa de altceva mai tangibil sau mai inteligent. Discutia ramane deschisa, niciodata nu se ajunge la un consens, nimeni nu stie daca “atunci” chiar era mai bine.

Insa, cu puterile internetului si ale imaginatiei, putem transforma acest “atunci” in ceea ce am vrea noi sa fie. De exemplu putem sa ne imaginam ca “mai de mult” lucrurile erau mai simple sau ca ziua tinea mai multe ore sau ca existau Facebook, Twitter si Instagram si pe la 1800. Si nu suntem singurii, caci multi au facut asta inaintea noastra. Mai ales ultima parte, cea cu retelele sociale. Inclusiv Robert Katai, care, inspirat de alte proiecte asemanatoare, si-a imaginat cum ar fi aratat postarile de pe Instagram ale celor mai cunoscuti dictatori ai istoriei. Incepem cu el si continuam cu alte personaje celebre, reale sau nu, si cu activitatea lor in online, intr-o galerie super creativa. Enjoy!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

DictionarRelated