Doi oameni noi in top managementul Infinit

Doi oameni noi in top managementul Infinit

Din septembrie 2013, Shuja Shaikh este noul Managing Partner al Infinit Solutions Agency, iar Alice Gavrila a preluat conducerea departamentului de Client Service, arata un comunicat emis de Eye Conexiuni.

Fost co-proprietar si CEO Kubis, Shuja Shaikh are peste 15 ani de experienta si a coordonat activitatea mai multor companii din Romania si din Statele Unite.

"Pasiunea, ambitia si tineretea Infinit, impreuna cu experienta mea internationala in afaceri si management m-au determinat sa iau, foarte usor si natural, decizia de a lucra impreuna. Ca echipa, avem viziunea si expertiza de a fi pionieri si lideri pe o piata de publicitate care tinde sa integreze canalele de comunicare traditionale si digitale inspre viitorul tradigital al publicitatii", a declarat Shuja Shaikh.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related