Z Spot Media aduce printerele 3D UP! pe piata din Romania

Z Spot Media aduce printerele 3D UP! pe piata din Romania

Z Spot Media introduce in Romania, in toamna acestui an, printerele 3D UP!, dupa ce in 2009 a fost primul furnizor care a lansat in Romania gama de imprimante 3D cu preturi scazute BFB-3000, informeaza un comunicat de pe site-ul companiei. Modelul UP MINI, parte a gamei proaspat lansate, reprezinta cel mai ieftin printer 3D ready-to-print existent pe piata europeana.

Tehnologia folosita de printerele 3D UP! este cea mai utilizata tehnologie de fabricare aditiva: aceasta utilizeaza extrudarea termoplastica a unui filament din ABS sau PLA pentru construirea obiectului 3D dorit. Capul de printare incalzeste filamentul de plastic pana la temperatura de topire, si apoi il aplica strat dupa strat pentru a obtine modelul 3D fizic. Compania precizeaza ca diferentiatorul acestei game de printere il reprezinta durabilitatea la preturi scazute, datorita structurii metalice rigide si solide, cat si faptul ca imprimantele nu necesita calibrare – software-ul instalat pe acestea permite setarea rapida a parametrilor de printare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related