Primul printer 3D continuu pentru uz industrial, disponibil in Romania prin Z Spot Media

Primul printer 3D continuu pentru uz industrial, disponibil in Romania prin Z Spot Media

VoxelJet VXC800 este prima masina ce poate printa neintrerupt modele 3D de mari dimensiuni, fiind conceputa si lansata de producatorul german Voxeljet, anunta un comunicat de pe site-ul Z Spot Media, distribuitorul autorizat din Romania pentru echipamentele si serviciile Voxeljet. Noul printer foloseste tehnologia de printare Aditive Manufacturing (AM), iar materialele ce pot fi folosite pentru constructia prototipurilor sunt nisipul sau pudra cu proprietati plastice (PMMA).

Modelul VoxelJet VXC800 poate realiza simultan cele doua operatiuni implicate de printarea 3D pentru nivel industrial: constructia propriu-zisa a modelului 3D si preluarea acestuia din platforma de printare. Un transportor cu banda orizontala care controleaza printarea straturilor 3D face posibila noua functie a printerului. Straturile sunt construite la intrarea pe banda transportoare, in timp ce la iesire are loc preluarea modelului 3D finit.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related