Un domn ucrainean ne invata cum sa primim cadoul ideal de Craciun

Un domn ucrainean ne invata cum sa primim cadoul ideal de Craciun

Eu nu am auzit in viata mea de Roku. Poate voi ati auzit, dar o sa va spun ce e, ca sa fim siguri. Roku e un device de streaming pentru TV. Adica o cutiuta mica si desteapta, pe care o conectezi la televizorul tau si iti transmite pe ecran tot ce vrei tu via ze internet: filme, emisiuni, jocuri, muzica si multe altele. Acum ca am stabilit asta, putem sa trecem si la subiect. Roku a lansat o campanie senzationala de Craciun, creata de Butler, Shine, Stern & Partners. Despre asta vreau sa va vorbesc.

In centrul acestei campanii se afla Moxkat Grvida. Va rog sa pronuntati acest nume, ca sa putem trece mai departe. Asa. Moxkat Grvida este un domn simpatic din Ucraina, care stie ce trebuie sa facem ca sa primim un Roku 3 de Craciun. Si ne spune intr-o engleza minunata, cu accent ucrainean: sa ni-l cumparam singuri. Dar nu oricum. Sa ni-l cumparam singuri, sa-l impachetam frumos, sa-l punem sub brad si daca ne intreaba cineva de la cine l-am primit, sa-i spunem ca ni l-a trimis Moxkat Grivda. Si daca omul ala care ne-a intrebat insista sa stie cine e Moxkat Grvida, ne invata ucraineanul o multime de scenarii plauzibile. De exemplu, doamnele si domnisoarele pot spune ca Moxkat Grvida e un fost amant, care le-a parasit pentru Heather Graham. Sau ca e un fost coleg din facultate, pe care l-au cunoscut intr-un schimb de experienta. Are Moxkat idei pentru toata lumea. Faceti cunostinta cu noul vostru cel mai bun prieten:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related