Razboi publicitar intre Mercedes si Jaguar

Razboi publicitar intre Mercedes si Jaguar

Daca ar fi avut tacamuri, Jaguar si le-ar fi ascutit de cea mai fina pila din lume pentru ospatul la care urmeaza sa asistam cu totii. Dar pentru ca are colti, n-are nevoie de furculita sau maniere atunci cand se aseaza la masa. Meniul sau de Craciun include, printre altele, si o gaina apetisanta. Si cum nu orice gaina ar fi demna de jaguarul nostru, el s-a oprit fix in batatura Mercedes-Benz.

Poate va amintiti ca in septembrie Mercedes-Benz se folosea de o gaina pentru a explica noul tip de suspensie, Magic Body Control. Pe ritmurile melodiei Upside Down, de la Diana Ross, corpul gainii este purtat de catre niste maini gingase upside down, boy you turn me, inside out and round and round, in timp ce capul ii sta pe loc. Magie a naturii versus magie a tehnologiei. La un moment dat apare chiar si un cor, format tot din gaini:

Acum ca v-am reimprospatat memoria, sa revenim la masa festiva. Cat people, asta-i pentru voi: Jaguarului nu-i pasa ca gaina are aceasta minunata abilitate de a-si tine capul in aceeasi pozitie in timp ce corpul i se misca; nici ca este introdusa in peisaj printr-o melodie disco asemanatoare celei din video-ul Mercedes Benz; nici macar de faptul ca vedem omul din spatele gainii, un tip patruns de importanta momentului. Nu, lui ii pasa de gaina, pe care o mananca, fara fulgi. Pentru ca, nu-i asa, Jaguarul nu da doi lei pe Magic Body Control, ci prefera gratia si reflexele feline:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related