Regia de media Cable Direct adauga la portofoliu Cartoon Network, Boomerang si TCM

Regia de media Cable Direct adauga la portofoliu Cartoon Network, Boomerang si TCM

In urma semnarii unui contract de reprezentare in Romania, vanzarea si planificarea spatiului publicitar al canalelor TV din portofoliul Turner Broadcasting - Cartoon Network, Boomerang, TCM - se vor face exclusiv prin intermediul regiei de media Cable Direct, informeaza un comunicat emis de Cable Direct. Colaborarea va incepe de pe 1 ianuarie 2014.

"Am incheiat un an extraordinar si vom continua sa dezvoltam programele pe care le oferim publicului din Romania. Pasim in 2014 increzatori in succesul programelor multi-premiate de la Cartoon Network si Boomerang, precum si in selectia de filme clasice care dau viata postului TCM. Am convingerea ca, prin cooperarea cu Cable Direct, le vom oferi clientilor nostri cele mai bune solutii pentru a-si promova brandurile si produsele", a declarat Matthias Heinze (Vicepresedintele Turner Broadcasting pentru operatiuni comerciale, marketing si comunicare in tarile vorbitoare de limba germana, Benelux, CEE si Rusia).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related